keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Koikkalintu

Tämä varojenkerääminen on minulle se haastavin osio – luku 6 088 kaihertelee takaraivossani, mutta ei kiipeiltävinä metreinä vaan kerättävinä euroina. Toisaalta syyskuu koittaa vasta reilun puolen vuoden kuluttua ja varoja kerätään jo tässä ja nyt!

Minulla on useita ystäviä, jotka ovat elämässään tehneet uskaliaan päätöksen lähteä yrittäjiksi. Näin parin viikon varainhankintahaparoinnin perusteella en voi muuta kuin nostaa hattua näille rohkeille! 

Eilen sain sitten sen ihka ensimmäisen yhteistyösopimuksen!

Ystäväni, yksi näistä rohkeista, Koikkalinnun omistaja Pipa lupasi Kapuajille kynäkorujaan myyntiin tarjoten 30 % myymiemme kynäkorujen tuotoista kehitysmaiden hyväksi. Et osaa muuten Pipa arvatakaan, kuinka iloiseksi minut teit, mutta ehkä se pikkuhiljaa näin julkisesti selviää :) Verkossa asioiden virittely on minulla vielä hieman haparoivaa, minkä vuoksi tilauksia otetaankin vastaan lähinnä sähköpostilla (paivi.h.hyvarinen@gmail.com) tai naamakirjaa avuksi käyttäen – tapa on vapaa! Tuotteet toimitan joko henkilökohtaisesti tai postitse. 

Tämä tuote sopii kyllä erittäin hyvin kehitysmaiden tukemiseen, sillä kynillähän siellä vielä touhutaan. Täällä suomalaisessa lintukodossa on jo niin tottunut käyttämään tietokonetta jokaisessa asiassa, että sen näkee jo käsialastakin silloin, kun kynään joutuu olosuhteiden pakosta turvautumaan. Ja kotonahan se on muutenkin vaikeaa, sillä kanssamme elävät nelijalkaiset jostain syystä pitävät kynien mausta riippumatta siitä, onko kyseessä lyijy- tai kuulakärkikynä. Jos erehtyy kynän pöydälle jättämään, sen löytää todennäköisimmin lattialta pieninä pirstaleinta - tai ainakin suurimman osan siitä.

Koikkalinnun tuotteisiin pääsee tutustumaan näiden sivujen kautta:  www.koikkalintu.fi
ja Facebook kertoo koikkalinnusta näillä sivuilla https://www.facebook.com/pages/Koikkalintu/119344771470234


Kapuan hyväksi myytävien korujen tiedot:
011 - Kynä-rintakorut, koot S, M ja L
         Värit: 11 Fuksianpunainen, 12 Siniharmaa, 13 Vihertävä, 14 Punainen, 15 Valkoinen,
                   16 Koulukynän keltainen, 17 Turkoosi ja 18 Musta
         Hinnat koon mukaan: S 12 €, M 13 € ja L 14€
012  Sinipunakynä-rintakoru
        Hinta: 20 €
013  Kynä-korvakorut
        Hinta: 22 €
014  Hymykynä-rintakorut
        Hinta: 20 €
015  Kynä-riipus
        Hinta: 14 €
Postimaksu lisätään hintaan, mikäli tuotteet postitetaan.  

Ja yöuniani voi parantaa tekemällä lahjoituksen täällä:
Facebookista minut ja Kapua –vuoteeni liittyviä juttuja löydät täältä:


Tietoa Planin tekemästä työstä Boliviasta
Bolivia on yksi Etelä-Amerikan köyhimmistä maista, joka kärsii väestöryhmien eriarvoisuudesta. Noin 60 prosenttia väestöstä elää köyhyydessä. Kansainvälinen Plan on työskennellyt maassa vuodesta 1969 lähtien. Tukeasi tarvitaan Boliviassa, koska
  • jokaista tuhatta syntynyttä lasta kohti 57 lasta kuolee ennen 5. ikävuotta
  • vain neljä kymmenestä synnyttävästä äidistä saa terveydenhuollon palveluja
  • 60 prosenttia lapsista kertoo, että opettaja on huutanut heille tai lyönyt heitä

Varhaiskasvatus tunnetaan Boliviassa huonosti. Päiväkodit voivat hoitaa vain murto-osan 4‒6-vuotiaista lapsista. Erityisen vähän varhaiskasvatusta on maaseudulla. Plan parantaa 6-vuotiaiden tyttöjen ja poikien pääsyä esikouluun ja tukee heidän vanhempiaan kasvattamaan lapset virikkeellisessä ja turvallisessa ympäristössä. Erityisesti tuetaan isien osallistumista lastenkasvatukseen, sillä työ isien ja poikien kanssa parantaa myös tyttöjen asemaa.

Plan on tehnyt hyvää työtä Boliviassa:
  • perustanut 140 lasten leikki- ja opetusryhmää
  • kehittänyt 274 koulun opetusta ja hallintoa
  • kouluttanut 134 kertaa opettajia käyttämään entistä parempia opetusmenetelmiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti