tiistai 11. elokuuta 2015

Ilmassa on värinää


Kesä on osaltani ollut akkujen latautumista ja se on todellakin tullut tarpeeseen.  Fyysisiäkin takaiskuja on tullut kapuajattarille, myös minulle, eikä näiden ylitse pääseminen ei ole aina kovin helppoa.
Elokuun koittaessa Suomeenkin saapui vihdoin kesä helteineen – kyllä sitä on odoteltukin. Samalla itse sain uutta virtaa myös Kapuamiseen ja varojen keruuseen.  Ikkunoiden pesu Taksvärkin tiloissa oli yllättävän hauskaa, kiitos kuulunee ihanille kanssakapuajille, joiden kanssa muutama tunti yhdessä aherrettiin. Saman päivän aikaan tuli toinenkin lisäpurske energiaa, kun Turun Nuori Teatteri lähti mukaan auttamaan varainhankintaamme tarjoamalla näytöksen Aladdin – ihmeellinen lamppu Kapuan hyväksi.
Matkani paimennustreeneihin sujuikin todella nopeasti leijuessani pilvissä tämän hyvän uutisen kuultuani ja taisivatpas treenitkin mennä normaalia paremmin. Sydän täynnä rakkautta ihanaa koiraani ja koko maailmaa kohtaan palasin kotiin sovitellen puhelimessa tulevien tapahtumien järjestelyjä.
Jo ennen matkaa on tulossa useita tapahtumia, joissa olen mukana joko järjestäjänä tai muuten aktiivisesti mukana. Kapuan aikana olen huomannut tehneeni erityisesti töitä lapsille suunnattujen tapahtumien parissa. Näistä KukaKika? -esitys Annantalossa sekä Ihan Pihalla! -tapahtuma Sipoossa osuivat vielä samaan viikonloppuunkin. Meidän ihanat kapuattaret ovat aktivoituneet samaan aikaan, sillä pääkaupunkiseudulla on sunnuntaina myös Laama-juoksu, jolloin mukana reitillä on aitoja laamoja. Paljon on tulossa leipomisia, järjestelyjä ja mukavia tapahtumia kapuajattarien kanssa. Tästä syksystä tulee niin upea!
 
Vähitellen alkaa matkakuumekin jo kipristelemään vatsanpohjassa. Yhden välilennon peruuntuminen ja aikataulujen kiristyminen Pariisissa tarkoittaa käytännössä suola-aavikolle tarvittavien tavaroiden pakkaamisen mukaan koneeseen. Omakin ehtiminen koneesta toiseen voi olla tiukkaa, mutta matkatavarat jäävät varmasti Pariisiin. Suola-aavikkoreissua siirrettiin tämän vuoksi vuorokaudella eteenpäin, mikä oli itselleni suunnaton helpotus. Ainakaan se kokemus ei jää väliin, vaikka oikeaan koneeseen en Pariisissa ehtisikään. Jännittävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti