lauantai 28. marraskuuta 2015

Leppoisaa hyvinvointia

Hieman on haikea olo, sillä tänään oli viimeinen Kapua 2015 -vuoden eteen työstämäni tapahtuma. Yhdessä Sarin, Riikan ja Jyrin kanssa saatiin aikaan leppoisa ja rentouttava päivä hierontoineen ja keskusteluineen kera kahvin ja raakasuklaakakun. Väliin vielä kasvo- ja vauvanhoitoja – mitäpäs muuta sitä näin harmaana marraskuisena lauantaina osaisi vaatiakaan. Monesta Kapua-tapahtumasta on lähtenyt kotiin touhuamisesta uupunut hyväntekijä, mutta ei tänään. Tänään kotiin tuli rentoutunut ja hyväntuulinen kapuaja!


Vaikka vuotta on vielä jäljellä, alkavat ajatukseni jo siirtyä kohti tulevaa vuotta ja tiedossa olevia tulevia seikkailuja. Bolivian reissu oli mieleen painuva, Huyana Potos valloitettiin ja nyt on jo henkilökohtainen rahavuorikin todellisuudessa saavutettu: kiitos kaikkien ihanien kanssani yhteisiä juttuja järjestäneiden ihmisten.

Kapua -vuosi on sisältänyt monenmoisia juttuja: on myyty koruja, melottu, paimennettu, järjestetty lastenjuhlia, katseltu teatteria ja kuunneltu Korisevaa ja jokaisen tapahtuman myötä ovat kehitysmaiden lapset saaneet muutaman roposen lisää. Vaikka henkilökohtaisessa elämässäni viihdyn paljon yksikseni ja nautintoni on luonnossa kuljeskelu, varojen hankinta on tuonut esiin sosiaalisen puoleni: hyväntekeväisyyttä teen mieluummin yhdessä kuin yksin ja kimpassa tekeminen onkin ollut minulle tämän vuoden parasta antia.

Minulla on vielä vino pino 10 euron upeita Boliviasta otettuja kuvia sisältäviä kalentereita myytävänä, joten nyt on mahdollisuus auttaa pienellä rahalla meitä kohti yhteistä tavoitettamme – ja minua kohti sivullani näkyvää tavoitetta 6 088 €. Nyt on vain vähästä enää kiinni!

Ja tähän on ihan pakko mainita, että tavoitteeni 6 088 € on jo todellisuudessa täynnä. Osa summista on maksettu yhteistilille, minkä vuoksi tämä saavutus ei sivullani näy: nyt siis täytyy pinnistää vielä hieman lisää, jotta myös sivuilleni saadaan tavoite täyteen! Ja koko porukan yhteinen ponnistus vielä jatkuu, sillä 100 000 € alkaa olla jo kohtuullisen lähellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti